Šiame kataloge pateikiame pilną RUBINETA ženklo maišytuvų asortimentą, iš kurio galėsite pasirinkti Jūsų poreikius geriausiai atitinkantį, norimos konstrukcijos bei dizaino modelį. Galite būti tikri, kad RUBINETA maišytuvus, pasižyminčius pačia aukščiausia kokybe, įsigysite ženkliai pigiau nei kainuoja analogiški pasaulyje garsių ženklų gaminiai! Plačiau...


Šiandien pirkėjams siūlomų maišytuvų pasiūla akivaizdžiai viršija rinkoje susiformavusią paklausą jiems. Viena vertus, tai patogu vartotojui, nes jis gali tikėtis patrauklesnės produktų kainos. Kita vertus, pirkėjui tampa ypač sunku išsirinkti būtent jam tinkantį modelį iš didžiulės prekių gausos. Nejučiomis bene kiekvienam kyla aibė klausimų: kodėl iš pažiūros panašių maišytuvų kaina taip skiriasi? Nuo ko gi priklauso galutinė maišytuvo kaina?.. Tik žinodami atsakymus į pačius aktualiausius klausimus bei pasverdami, kas svarbiausia kiekvienam (pati pigiausia kaina, kokybiška prekė už palankią kainą, garsus prekės ženklas, konstrukciniai ypatumai ar dar kas nors), pirkėjai galės pasirinkti teisingai.

Daugiau naudingos informacijos apie MAIŠYTUVŲ konstrukcinius ypatumus, tai, iš ko susideda maišytuvo kaina ir kaip įvertinti, ar ji “teisinga” rasite čia.

Maišytuvas Uno-19, N90001

Spausdinti


Maišytuvas Uno-19, N90001

Barkodas: 4779035273463
Gamintojas: Rubineta
Kilmės šalis: Lietuva
Paskirtis: Praustuvui
Segmentas: STANDART
Serija: UNO
Spalva: Chromas
Gamybai naudojama medžiaga: žalvaris
Komplektacija: Pajungimo žarnelės, tvirtinimo komplektas, SUTEIKIAMA 5 METŲ GARANTIJA
Prekės aukštis, mm: 145
Prekės plotis, mm: 52
Prekės gylis, mm: 185
Prekės svoris, kg: 0.92
Pakuotės aukštis, mm: 66
Pakuotės plotis, mm: 212
Pakuotės gylis, mm: 242
Pakuotės svoris, kg: 1.18
Pakuotės rūšis: Dėžutė
Kaina: 38.30 Eur 

Užklausa sėkmingai išsiųsta!

Užklausa apie prekę

Paklausti apie prekę

Detalus prekės aprašymas

Universalus šiuolaikiškas UNO-19 europinis dizainas. Tiks bet kuriai šiuolaikiškai virtuvei ar vonios kambariui.

Populiarus daugiametis pardavimų lyderis RUBINETA asortimente.

RubiBrass – specialios sudėties žalvario lydinys. Šiame ilgaamžiame ir žmogaus sveikatai saugiame žalvario lydinyje yra maksimaliai sumažinta švino ir kitų nereikalingų medžiagų, kurios gali reaguoti su geriamu vandeniu. 

SolidChrom – ilgaamžė ir patvari aukščiausios klasės chromo danga. Ši trinčiai atspari padidinto storio (20-25 mikronų) chromo danga ne tik džiugins jus metų metus, bet ir pasižymi antibakterinėmis savybėmis.

Maišytuve naudojamas aeratorius Rubineta Spider – specialios mikrotechnologijos mažina triukšmo lygį, formuoja tobulą vandens srautą, taupo vandenį. 

Keramikinė kasetė RubiSTANDARD. Patikima ir tarnaus ilgai. Kasetės standartas – 35 mm.

Kiekvienas maišytuvas gamykloje papildomai testuojamas rankiniu būdu. 

Garantija: 5 metai korpuso sandarumui; 5 metai keramikinei kasetei; 5 metai pajungimo žarnelėms.

Spausdinti
Atgal į katalogą