Itin gausus - didžiausias Lietuvoje - atsarginių detalių pasirinkimas !


Nors pirkdami maišytuvą renkamės tokį, kuris, tikime, mums patikimai tarnaus ilgus metus, gyvenimas rodo, kad pasitaiko ir priešingų situacijų, kada lūkesčiai būna nepatenkinti. Todėl, jeigu tik turėsite tokią galimybę, rinkdamiesi patinkantį maišytuvą būtinai atkreipkite dėmesį ir į to paties gamintojo siūlomas atsargines dalis.

Net ir išoriškai panašių, tačiau skirtingų gamintojų maišytuvų vidinė konstrukcija dažniausiai yra kitokia, todėl remontui panaudoti galima tik to paties gamintojo tiekiamas atsargines detales. Štai kodėl patartina rinktis maišytuvą iš Lietuvoje parduodamų maišytuvų grupės. Dar daugiau - geriausiai atkreipti dėmesį  į pasirinkto gamintojo produkcijos paplitimą rinkoje, o taip pat ir į tai ar parduotuvės prekiauja šio gamintojo atsarginėmis dalimis. Sutikite, kad nusipirkus mažai kur parduodamą maišytuvo modelį, bus dar sunkiau surasti atsargines dalis jam. O jų negavus galimo gedimo atveju, atsargines dalis tektų siųsti. Jei maišytuvo gamintojas yra ne Lietuvoje, reikalingų remontui atsarginių dalių, net ir garantiniu pripažinto gedimo atveju, tenka laukti ne dieną ar dvi, o ištisas savaites. O tai nepatogu...

RUBINETA visų gaminamų modelių atsargines dalis nuolat turi savo sandėliuose, todėl mūsų garantinis aptarnavimas yra pats sparčiausias Lietuvoje. RUBINETA gali pateikti bet kurias dalis, naudojamas gaminamuose vandens maišytuvuose.

Lėkštelė ekscentriko, 636610

Spausdinti


Lėkštelė ekscentriko, 636610

Barkodas: 4779028805824
Gamintojas: Rubineta
Kilmės šalis: Lietuva
Paskirtis: Vandens maišytuvams
Padengimo būdas: 8
Komplektacija: 360
Prekės aukštis, mm: Maišelis
Prekės plotis, mm: Bag
Prekės gylis, mm: мешочек
Prekės diametras, mm: 2.90
Pakuotės aukštis, mm: 50
Kaina: 3.47 Eur 

Užklausa sėkmingai išsiųsta!

Užklausa apie prekę

Paklausti apie prekę

Detalus prekės aprašymas

Dekoratyvinė ekscentriko uždengimo lėkštelė

  • Paskirtis: pajungti sieninius maišytuvus;
  • Tinkami visiems mūsų sieniniams maišytuvams;
  • 2 metai garantija.
Spausdinti
Atgal į katalogą